Start > Snabblänkar > Prenumeration

Vi vill göra det lätt för dig att ta del av information från Sjöfartsverket och erbjuder därför olika möjligheter för att prenumerera på uppdateringar från oss.

Prenumerera på nyheter från Sjöfartsverket

Genom att vara öppna och aktiva vill vi ge en tydlig bild av vårt uppdrag och hur vi utför vår verksamhet. Våra nyheter vänder sig till dig som arbetar med sjöfarts- och miljöfrågor, är en del av transportsektorn eller är fritidsbåtsägare.

Prenumerera på våra nyheter genom att anmäla dig längst ner på den här sidan. Naturligtvis kan du avsluta prenumerationen när du vill.

Prenumerera på Sjö- och flygräddningen online

Sjö- och flygräddning online är en kanal där vi informerar om aktuella sjö- och flygräddningsinsatser. Där presenteras ett urval av de insatser som leds av Sjöfartsverkets sjö- och flygräddningscentral, JRCC.

 Prenumerera på sjö- och flygräddning online med RSS

 Följ sjö- och flygräddning online på Twitter (OBS: viss fördröjning)

Prenumerera på pressmeddelanden från Sjöfartsverket

Vi strävar efter att öka kunskapen om Sjöfartsverket och använder Mynewsdesk som leverantör för att skicka ut pressmeddelanden. Informationen riktar sig främst till dig som är journalist. 

Prenumerera på våra pressmeddelande genom att anmäla dig hos Mynewsdesk. Naturligtvis kan du avsluta prenumerationen när du vill.

 Prenumerera på pressmeddelanden med RSS

Följ Sjöfartsverket via Mynewsdesk

Prenumerera på Sjörapporten

Sjörapporten är vår tidning som fokuserar på sjöfarten och dess betydelse för Sverige. Innehållet är en blandning av nyheter, spännande fakta och intressanta profiler. Är du intresserad kan du beställa ett provnummer. Adress: Sjöfartsverket, Stab Kommunikation, 601 78 Norrköping eller e-post info@sjofartsverket.se.

Prenumerera på Sjöfartsverkets nyhetsbrev

Sjöfartsverkets nyhetsbrev kommer en gång i månaden och riktar sig främst till dig inom sjöfartsklustret. Innehållet är en blandning av information om Sjöfartsverkets verksamhet och nyheter som kan vara av stor betydelse för svensk sjöfart.

Aktivera prenumeration för nyhetsbrev 

Prenumerera på driftinformation om MSW Reportal

MSW Reportal är en portal för inrapportering av myndighetsinformation kopplad till fartygsanlöp. Portalen, som förvaltas av Sjöfartsverket, är ett samarbete mellan Kustbevakningen, Tullverket, Sjöfartsverket och Transportstyrelsen.

Prenumerera på driftsinformation om MSW Reportal genom att anmäla dig längst ner på den här sidan. Naturligtvis kan du avsluta prenumerationen när du vill.

 Prenumerera på driftsinformation om MSW Reportal med RSS

Prenumerera på Underrättelser för sjöfarande

Ufs utkommer med ett nummer i veckan och innehåller sjökortsrättelser och annan information av vikt för sjöfart i svenska farvatten.

Prenumerera på våra UFS-häften i PDF-format genom att anmäla dig längst ner på den här sidan. Naturligtvis kan du avsluta prenumerationen när du vill.

 

Vill du prenumerera på information från Sjöfartsverket?

E-postadress:
Prenumerationer:Godkännande:

Dela artikeln