Gå till meny Gå till innehåll Gå till kontakt
MSW Reportal

Sjörapporten

Sjörapporten är en tidning som främst vänder sig till Sjöfartsverkets kunder och andra intressenter. Dessutom distribueras tidningen till Sjöfartsverkets medarbetare. Här kan du läsa våra nummer.

Läs senaste Sjörapporten

Sjörapporten nr 2 2021 - Tema Fyrar

I århundraden har de stått där. Oförtröttligt, trygga ledstjärnor vid förrädiska rev och grund. Fyrarna. I sommaren Sjörapporten bjuder vi på ett tema om fyrar. Arbetet med Sjöfartsverkets drygt 1 100 fyrar omfattar såväl avancerad teknik som hållbart, kulturhistoriskt underhåll.

Vad vore en sommar utan ett sjöfartpräglat korsord? Inte komplett tycker vi, därför har vi såklart med ett sådant i tidningen. Varva ordklurigheter med reportage om vår båtman Angelica Falk, samverkan kring drönare, kunskap om hur det går till att få till en ny farled och lite lästips från Sjömansservice.

Klicka på omslaget för att läsa tidningen.

Läs tidigare nummer

Här nedan hittar du tidigare nummer av Sjörapporten. Vill du läsa tidigare nummer än de som finns här, kontakta oss på sjorapporten@sjofartsverket.se 

Beställ Sjörapporten

Är du intresserad kan du beställa ett provnummer. Adress: Sjöfartsverket, Stab Kommunikation, 601 78 Norrköping eller e-post sjorapporten@sjofartsverket.se

För att vi ska kunna distribuera Sjörapporten krävs det att vi har ett register med namn och adressuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter här.

Avsluta prenumeration

Du kan när som helst avsluta din prenumeration av Sjörapporten. Det kan du göra på flera sätt:

Skicka e-post till sjorapporten@sjofartsverket.se

Ring 0771 - 63 00 00

Skicka post till Sjörapporten, Sjöfartsverket, 601 78 Norrköping

När en prenumeration avslutas tas personuppgifterna bort inom en månad.

Senast uppdaterad 2021-06-23