Gå till meny Gå till innehåll Gå till kontakt
MSW Reportal

Sjörapporten

Sjörapporten är en tidning som främst vänder sig till Sjöfartsverkets kunder och andra intressenter. Dessutom distribueras tidningen till Sjöfartsverkets medarbetare. Här kan du läsa våra nummer.

Senaste Sjörapporten

Sjörapporten nr 4 2022 - Tema Sydlig medvind

I Skåne har sjöfarten haft en central roll sedan urminnes tider. I höstens tidning kan du läsa om hamnarna i Helsingborg, Malmö, Trelleborg och Ystad som är i snabb utveckling när det gäller teknik och hållbar tillväxt.

I Kristianstad gläds helikopterpersonalen åt den nya basen som ska ge en bättre och mer modern arbetsmiljö. Det är bland annat en ny hangar, verkstad och träningslokal. De nya lokalerna är faktiskt framtagna utifrån personalens egna skisser.

Om detta och mycket mer kan du läsa i senaste numret. Trevlig läsning önskar redaktionen!

Klicka på omslaget för att läsa tidningen.

Läs tidigare nummer

Här nedan hittar du tidigare nummer av Sjörapporten. Vill du läsa tidigare nummer än de som finns här, kontakta oss på sjorapporten@sjofartsverket.se 

Beställ Sjörapporten

Är du intresserad kan du beställa ett provnummer. Adress: Sjöfartsverket, Stab Kommunikation, 601 78 Norrköping eller e-post sjorapporten@sjofartsverket.se

För att vi ska kunna distribuera Sjörapporten krävs det att vi har ett register med namn och adressuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter här.

Avsluta prenumeration

Du kan när som helst avsluta din prenumeration av Sjörapporten. Det kan du göra på flera sätt:

Skicka e-post till sjorapporten@sjofartsverket.se

Ring 0771 - 63 00 00

Skicka post till Sjörapporten, Sjöfartsverket, 601 78 Norrköping

När en prenumeration avslutas tas personuppgifterna bort inom en månad.

Senast uppdaterad 2022-10-12